Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

torsdag 17. mars 2011

Color me beautiful

Jeg hadde jo bestemt meg for å ha litt farger på veggene. Nå ble jeg og min samboer aldri enig om gulvet, så da vant han den fighten, og det blir mørkt tregulv (isf designgulv). Da blir det kanskje litt mørkt med farger på veggene også så jeg har vært veldig i tvil. Har nå bestemt meg, det blir mørkt og lunt så får det stå til. Så her er noen av fargene vi skal ha.

I had decided to have dark walls in the house until my man and I couldn`t agree on the floor. I wanted light brown designfloor, he wanted dark wood floor. I figured it was time to let him decide, so we`ll go with the dark floor. Therefor I was unsure about the walls for a moment but have decided to go with dark, warm colors, hoping we`ll have enough light to support the darkness. Here are some of the colors we chose

Jotun sin matte maling, farge Marrakech, skal brukes i stuen

Her er samme farge men med glans, den ser jo mye lysere ut her

Muskattnøtt som er på peisen her, samme forhandler, skal være på en fondvegg på ett soverom. ELSKER denne fargen, har også brukt den i hybelen på kjøkken og peis

Farge delikat, til høyre, skal brukes på soverom i kombinasjon med muskattnøtt

Delikat på veggene her

Krydder er brukt i hybelen på fondvegg i soverommet. Veldig fin og varm farge!

Mørk aubergine skal brukes som fondvegg på gjesterom nr2

Som dere sikkert vet blir farger alltid mørkere på veggen enn på bilder og prøver så det endelige resultatet blir veldig spennende:)

6 kommentarer:

 1. Det blir nok lekkert:) Gleder meg til å se resultatet:)

  Ha en super torsdag:)
  W

  SvarSlett
 2. Jeg er sikker på at det blir nydelig. :)
  Har så lyst på litt farger her også, men jeg har glassfiberstrie på mange av veggene. Noe jeg hater og så MÅ forsvinne. Synes liksom ikke det er helt store vitsen i å male før jeg kvinner meg opp til å få jevnet ut veggene i samme slengen (+taket!). For nå har jeg jo pusset opp (to boliger) kontinuerlig i 4 1/2 år (!), og jeg er litt lei! Så nå tror jeg at jeg må ta en pust i bakken, akseptere at ting ikke er optimale, og bare gjøre meg ferdig med de småtingene som ennå ikke er til å leve med.

  Så synd med kjøkkenet! Sikker på at det er flott det dere har valgt, men gud bedre så irriterende! :(

  Klem

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Ja skjønner at du er lei etter 4,5 år, jeg er møkkalei etter ett halvt år! Så trøster meg med at vi (forhåpentlig vis, om ikke mer går galt), blir ferdige snart. Og da skal ikke jeg pusse opp på LANG tid igjen.
  Ønsker dere en fin dag!!

  SvarSlett
 5. Utrolig nydelige farger du viser her...spesielt Marrakech! Vet hva du snakker om 'når alt går feil'...har bygget hus selv, og mye rart skjedde. Ikke forvent at snekkere, rørleggere og elektrikere snakker sammen....skulle jeg gjort det om igjen, burde jeg helst ha bodd i huset, MENS det ble bygget, slik at ingen feil skjedde...Vi skulle ha en spesiell kran på badet, vannfall, og den ble satt for lavt, og det gikk jo ikke an å gjøre om igjen...ja ja, ble fint allikevel, men skjønner, som sagt hva du mener. Lykke til!

  SvarSlett
 6. uhmmm, that blue looks beautiful.

  SvarSlett