Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

mandag 7. mars 2011

Fresh and clean

Det er ikke lett å tenke på interiør når problemene hoper seg opp i huset og vi aldri blir ferdig. Skulle virkelig ønsker jeg fant inspirasjon men det ser foreløpig dårlig ut. Så da benytter jeg anledningen til å vaske og prøve å glede meg over at 1.etg hvertfall er ferdig. Badet er nyshinet og det lukter godt, og da ser det ikke så værst ut allikevel:)

It`s difficult to think about interior when we have loads of problems renovating our house. I wish I could find some inspiration but at the time beeing it doesn`t look to good. So instead of searching, I clean the first floor and try to enjoy that at least one floor is finished. The bathroom is clean and fresh and doesn`t look to bad after all:)3 kommentarer:

  1. Så herlig blogg du har:) Deg vil jeg følge videre:)Legger deg til på blogglisten min.

    Legger meg til som følger hos deg jeg:)

    Ha en super dag:)

    W

    SvarSlett