Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

fredag 25. mars 2011

Thank God it`s friday

..Og det er ikke fordi det er helg, for jeg skal jobbe hele helgen. Men idag kommer ENDELIG kjøkkenet, og jeg er så spent at jeg holder på å dø!! (Vel, kanskje ikke helt, men allikevel..;) Itillegg har jeg funnet en forhandler i USA av verdens mest fantastiske fliser, hvor det ser ut til at det koster en brøkdel av hva de koster her hjemme. Jeg er FORELSKET i de flisene, så det er en meget god nyhet:) Tilslutt har jeg endelig funnet fargene vi skal ha, etter å ha malt om alle soverommene flere ganger, så da er jeg happy (det skal ikke så mye til). Fargen vi valgte i stuen, Marrakech fra Jotun, er jeg også STRÅLENDE fornøyd med. Etterat vi malte det andre strøket ble den endel lysere og dusere:) Vi er da virkelig pågang og snart begynner det å ligne ett sted vi kan bo:) Tilslutt trenger jeg igjen hjelp av dere, hvilke av disse flisene er finest??
Ha en strålende helg!!

.. And it`s not because it`s weekend cause I`ll be working, but because my kitchen is FINALLY  arriving today!! I`m so excited! Another good news is that I`ve found a dealer for the worlds most gorgeous tiles in the States, and it costs nothing compered to the price of the same tiles in Norway. I`m in love with these tiles and can`t wait to visit their showroom . I`ve also finally settled with the colors in the house after we`ve spent the last days repainting the bedrooms several times. The color we chose for the livingroom is simply PREFECT, and I`m so happy! (Yes, it doesnt take much..;) The house is finally starting to look like something but I still need advise from you guys, which one of these mosaic tiles do you prefer?
Have a wonderful weekend!!
All these icredible tiles are from Oceanside.

4 kommentarer:

 1. Jeg synes nr. 3, tett etterfulgt av nr. 1. Men må si alle var lekre. :)

  Synes du er veldig standhaftig og flink som finner frem til gode forhandlere på nettet. Jeg klikker og kikker en liten stund jeg, så gir jeg opp. ;)

  Klem

  Ps! Fint om du legger inn liker på forhandlere du har funnet og har god erfaring med. Da blir slike frustrerte fruer som meg glad. :)

  SvarSlett
 2. Ja jeg gir meg ikke før alt håp er ute når jeg virkelig vil noe;) Skal komme tilbake til forhandlere når jeg har vært der borte. Skal innom flere showroom så kommer tilbake med det som er verdt å spare på;) Når det gjelder vaskene under er de fra Flisgiganten i Drammen

  SvarSlett
 3. Utrolig fine fliser, alle sammen! Jeg må vel si meg enig med Kaoskontroll, nr.3 eller 4 er kanskje aller finest. De har jo lignende på FIRED EARTH, men det er sikkert dyrere. Jeg har en på mitt bad som heter Oyster pearl, fra nevnte sted, husker ikke prisen...men jeg skulle ikke ha så mye, kun over servanten, så det ble ikke så ille pris...

  SvarSlett
 4. Den første er min favoritt! ;-)

  SvarSlett