Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

torsdag 3. mars 2011

Kitchen challenge

Da er det tid for NIB sin utfordring igjen, og denne måneden er det kjøkken som står i fokus. Jeg benytter anledningen til å delta med bilder fra kjøkkenet i min gamle leilighet da vårt nye enda ikke er ferdig. Så ønsker jeg lykke til til alle dere andre som deltar:)

It`s time for NIB`s challenge again. this month they are focusing on kitchens. So I decided to participate with pictures of the kitchen in my old apartment as our kitchen in the new house isn`t finished yet. I would also like to say good luck to all the other participants:)The kitchen in our house will be quite different, darker but still very modern. I`m really looking forward to the day it will be finished. Have a nice weekend!

3 kommentarer:

 1. Nydelig!

  Er det glassmosaikk du har over benken? Fantastisk friskt med farge til det hvite!

  Lykke til i utfordringen!

  SvarSlett
 2. Fine og forseggjorte bilder! Lekre var de.. Likte spesielt spisestuen jeg, med kontrasten mellom de grove bena og glassplaten i bordet.. og lampen er jo en historie for seg selv. Fiin! ;)

  SvarSlett
 3. Takk for det og for kommentarene:) Er glass mosaikk fra Bisazza ja;)

  SvarSlett