Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

tirsdag 8. mars 2011

I heart rose gold!

Jeg har forlengst innsett at jeg ikke "er som alle andre", og dermed heller ikke liker det samme som mange andre. Jeg liker ting som er litt utradisjonelt og som skiller seg fra mengden, jeg ELSKER rose gull! Om jeg noengang skulle giftet meg måtte jeg hatt en ring i rose gull, helst med champagne fargede diamanter til:) Men jeg hadde nok klart meg med brune eller rosa diamanter rosa også..;)

I understood a long time ago that I`m not like everybody else. I don`t like things that are mainstream, and I love things that stands out as a bit different, I simply LOVE rose gold! If I ever were to marry, I would definetely like an engagement ring in rose gold, preferebly with champagne colored diamonds:) But I think I would bare with a brown or pink diamond as well;)
So beautiful!!

5 kommentarer:

 1. Enig med du. Unike og eksepsjonelt vakre.

  SvarSlett
 2. LÆKKERT, Stinemor! Skal du gifte deg, eller?? Da håper jeg at jeg får komme ;)
  Klar for et lite "treff" til uka?
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Hehe, ikke noe giftemål her nei, bare drømmer om vakre ting jeg:) Vil gjerne treffes Lise, sender deg en melding jeg.
  Klem

  SvarSlett
 4. dritlekkert!en award til deg hos meg:)

  SvarSlett
 5. Først av alt; tusen hjertelig takk for Awarden du ga meg! Utrolig hyggelig, og nå vet jeg om din blogg også. Så inspirerende og flott blogg (!), og de ringene du viser her er helt fantastiske! Nå skal jeg legge deg inn på min bloggliste! Mange takknemlige tanker fra Bente

  SvarSlett