Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 9. mars 2011

An award for the little ones:)Jeg må takke så mye for awarden jeg har fått, det varmer! Det er en award for de små bloggene som har under 100 lesere. Jeg fikk den av Concept interiors, og det er ekstra stas da det er en av mine favoritt blogger. Besøk den på: http://conceptinteriors.blogspot.com/

Jeg ønsker å gjøre noe annerledes, nemlig å "dedikere" awarden min til noen andre små som ikke kan snakke selv og er avhengige av menneskers hjelp. Jeg dedikerer derfor awarden min til SLAPS, som står for
St Lucia Animal Protection Society. De jobber for dyrs velferd på øya St Lucia, det er en frivillig organisasjon, de får ingen statlig støtte og gjør mildt sagt en kjempe innsats! Besøk siden deres på:

http://www.stluciaanimals.org/ eller på facebook: S.L.A.P.S http://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=495393450631
Det er utrolig mange dyr på St Lucia som trenger hjelp, og det er mulig å bidra gjennom SLAPS, håper noen av dere gjør det!:)

Så velger jeg å sende awarden videre til 3 små, unike blogger:
http://signedbytina.blogspot.com/
http://trineibakken.blogspot.com/
http://www.bohemiansense.com/

I have to thank concept interiors for the award she gave me. It`s an award for the small blogs that have under 100 readers, and I`m very happy she gave it to me as her blog is one of my favorites.

I want to do something different and dedicate my award to small creatures that cannot speak for themselves. I therefor dedicate my award to SLAPS (St Lucia Animal Protection Society), wich is a small, non-profit organization that works for animals welfare in St Lucia. Unfortunately, the gouvernment there doesn`t see the necessity and do not contribute to animals welfare on the island. So SLAPS are doing a great and very important job trying to protect all the poor animals (and there are ALOT) down there. You can visit them on:
http://www.stluciaanimals.org/, or on facebook (search for SLAPS).
There are extremely many animals in St Lucia that needs help. By contacting SLAPS it`s possible to help from "long distance" and I hope some of you will take that opportunity:)

1 kommentar:

  1. Huff, ja, det er så trist å tenke på alle de forsvarsløse dyra, og barna, som lider rundt omkring på kloden vår... Er det lov til å håpe på rettferdighet en gang, tro.....??
    Gratulerer med fin award, Stinemor! Du har et stort hjerte i en bestemt kropp :)
    Klem
    Lise

    SvarSlett