Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 23. mars 2011

Italian (stallion) sink

Jeg har vært å sett på vasker idag og begynner å nærme meg noe bra. Det er jo ikke det helt store utvalget her i byen men jeg fant disse fra Gardenia i Drammen (av alle steder). Synes disse 3 er ganske kule men trenger litt hjelp! Hvilken liker du best?? Baderomsmøblementet blir brun/svart, gull/lilla fliser på gulvet og mørk brun eller lilla tadelakt på veggen.

I`ve been looking for sinks today. Even if we dont have too big of a choice here in Norway, I actually found some nice ones from Gardenia. I like these 3 but need some help, which one do you prefer? We`ll have gold/purple tiles on the floor, dark purple or brown tadelakt on the wall and dark brown bathroom furnitures.
4 kommentarer:

 1. Ingen tvil her... den øverste! Nydelig! :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Enig, den øverste! Og sammen med de flisene du beskriver og treverket, blir det helt fabelaktig! Gleder meg noe helt vannvittig til å se resultatet!

  SvarSlett
 3. Veldig enig med dere så om prisen ikke er avskrekkende blir det gullvask på oss..Wiiiiiiiiiiiiiii:)

  SvarSlett