Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

mandag 28. mars 2011

Ahhhh.. I`m in loooooooooove

Jeg har funnet absolutt drømmebutikken!! Jeg kunne lett ha kjøpt halve butikken men har (til min store ergelse) funnet ut at jeg faktisk ikke engang har råd til en pute der:(( Jeg er omtrent desperat etter en silke lampe fra denne butikken, så om noen vet om noe lignende er det bare å hyle ut:) Det er bare å nyte disse fantastiske bildene fra den enda mer fantastisk (dyre) butikken Ethnic chic i Amsterdam.

I`ve found my absolute dream shop!! I could have bought the whole store, but unfortunately, I`ve found out that is`s so expensive I can hardly afford a cushion:(( I`m desperate about a venetian silk lampe so if anybody knows where I can get a similar one, please tell me! In the meanwhile you can enjoy these beautiful pictures from the wonderful store "Ethnic chic" in Amsterdam


This mirror is TO DIE FOR!! (And so is the price!)


And so is this carpet!!I LOVE these lamps!!! Anyone who knows where I can buy a similar for a reasonable price??


Beautiful wallpaper


2 kommentarer:

  1. I alle dager! Dette var jo en drøm! Denne butikken vil jeg besøke....ååååh!

    SvarSlett