Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

tirsdag 22. mars 2011

Beautiful AWA

Da har jeg funnet frem en annen nydelig riad som ligger i hjertet av Marrakech, riad Awa.  Det er en nyoppusset riad med fantastisk beliggenhet i gamle byen. Den har 6 store rom og en herlig terrasse. Man kan også leie hele riaden, noe vi gjorde med stor suksess:) Eierne er franske og meget hyggelige og hjelpsomme, jeg kan anbefale denne riaden på det varmeste!

Another beautiful riad in the heart of Marrakech, riad Awa. It`s recently renovated and situated in the old town, with a fantastic location. It has 6 big rooms, and a wonderful sundeck. It`s possible to rent the whole riad, which we did with great sucess:) The very friendly and helpful owners are french. I can highly recommend this riad!


4 kommentarer:

 1. Gleder meg noen helt sinnsykt til vi skal på ferie!!!!
  Lekre, lekre fliser under her også! Viste Jøran sånne i forrige uke, da jeg meldte meg på en konkurranse om å VINNE dem! men lunken interesse... ikke vant jeg heller! men har lagt av noen småfliser på jobb, som jeg tenkte å ha over benkeplata -DET må han vel gå med på! :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 2. Har dere marokkanske fliser på jobben din? Ja gleder meg til turen vår også, ENDELIG!!:)

  SvarSlett
 3. Jeg måtte utsette rightpricetiles-turen til i dag. Jeg skal oppdatere deg. Ellers må du sjekke: http://topcer.com/. Det kan se ut til at vi kan få en god pris her. Ellers har jeg funnet en fantastisk leverandør av lister, hvis du trenger det ;-)

  Carina ;-)

  SvarSlett
 4. Nei, det er visst ikke noe tvil. :) Det ser nok ut til å bli marokkansk ja. Artig at det er enstemmig så langt (+en nøytral stemme). Det hadde jeg ikke trodd! :)

  Nydelig riad! Og kjekt å se at den går mye i hvitt! Så er det altså mulig å få skikkelig 1001- natt stemning, selv om man er dum som et brød og får arbeiderne til å male hele feriehuset i hvit tadelakt. Hehe

  Ønsker deg en flott dag!

  SvarSlett