Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

søndag 18. september 2011

Beautiful Norway

Da har jeg vært på en liten roadtrip med mine kjære og for en gangs skyld ble det en reise i mitt eget land:) Turen gikk til Rondane med en svipptur innom Hamar og det var aldeles nydelig med stillhet, natur og fantastisk deilig fjell luft! Jeg fikk noen utrolig deilige turer med bikkjene og fikk ladet batteriene på best mulig måte:)

I`ve been on a roadtrip with my loved ones, and for once I didn`t travel abroad, but in beautiful Norway:) We went to the mountains called Rondane and also made a short stop in Hamar where we have a house. It was absolutely wonderful and I really enjoyed the silence, nature and the fantastic fresh air in the mountain! I had some nice walks to the tops with the dogs and got lots of good energy:)
Oslo/Malmøya before departure, no wonder I love my town!!!:)

Beautiful Rondane

Alex on the run

A bit windyEnjoying life
 
Haukliseter RondanePartners in crime..

The dogs on the way to the top


An exotic, caribbean mountain goat...;)

At the top and ready for some fooooooood:)Lucky for the first time in norwegian mountains and Alex behind

Alex at the top

Hamar by night:)Our beautiful house by the lake in Hamar

1 kommentar: