Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

søndag 11. september 2011

Cravings

Jeg vet dette egentlig er en interiørblogg men jeg må allikevel dele disse godbitene med dere:) Hadde jeg vært en "rich bitch" (og ikke bare en bitch;), ville disse tingene allerede vært på vei til meg, men dengang ei..
Men det er lov å drømme!!

I know this is supposed to be an interior blog but I just have to sheer these stylish clothes with you. If I were a "ritch bitch" (and not only a bitch;)), these clothes would already be on their way to be, but no..
I`m still dreaming...


FAUX fur from Halston Heritage

Dress Foley+Corinna

Jeans Current Elliott

Boots Isabel Marant


Faux fur from shopbop 2010

Cardigan from Ellyr

Boots from Frye

Jeans from 7 for all mankind

3 kommentarer:

 1. the jeans are just my style!
  have a nice evening :)

  SvarSlett
 2. Støvlettene fra Isabel Marant står høyt på min drømmeønskeliste også!!
  Pøh, pels og gevir er vel ikke det samme. Dyret har levd i skogen og vi høster jo fra naturen.. du er vel ikke akkurat blitt vegetarianer siden sist ;) Og skinnstøvletter og skinnvesker finnes vel i ditt skap også, noen som har båret det også vet du, Stinemor, hvis du ville ha den diskusjonen... :) Men pels fra BURDYR får du ALDRI se meg i!! Der er jeg prinsippfast og har alltid vært! Men nok om det. J kommer hjem denne uka, kanskje jeg kan ta en tur opp til deg når han er hjemme? Får vi skravlet litt og jeg får sett herligheten din!! :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Hehehe, der klarte jg jaggu å gire opp Lisemor også, hihihi:) Vi får ta det vdere over en flaske hvitvin til helgen;)

  SvarSlett