Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

tirsdag 27. september 2011

Lovely France

Da jeg kom over disse bildene ble jeg forelsket. Selvom jeg ikke er så fan av hvitt elsker jeg dette huset. Det kan jo være fordi det ligger utenfor Paris kanskje, byen i mitt hjerte hvor jeg har bodd i mange år. Synes uansett den norske SIA designeren som bor i dette huset har fått frem huset på en praktfull måte!! Også digger jeg jo stuebordene (samme som jeg har..hehe;)

When I first saw these pictures, I fell in love! Even if I`m not to found of white, I do love this house. Maybe it`s because its situated outside Paris, the city I love and lived in for years... It`s a norwegian SIA designer who owns the house and I think he made this house look absolutely stunning! And of course, I also love the tables in the livingroom (same as I have got, from Habitat;)


1 kommentar:

  1. For et fantastisk hjem!
    Ha en fin onsdag!
    Klem Marie

    SvarSlett