Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

fredag 2. september 2011

Old bathroom BEFORE/AFTER

Ja da er jeg så smått tilbake.. Sommeren har vært lang, kort og kjip på en gang så nå ser jeg frem til høsten og forhåpentligvis bedre tider. Imellomtiden har jeg fått ferdigstilt det gamle badet som vi egentlig ikke skulle pusse opp. Det er så godt som nytt og jeg er strålende fornøyd. Hva synes DU??

So, I`m back again... This summer has been all other than good to me so I`m actually, for the first time, looking forward to the fall. I`m hoping it will be nice and bring me pleasure instead of pain. In the meanwhile I`ve finished our old bathroom that we were not suppose to renovate. For me, it`s as good as new (as i HATED the old look) and I`m quite satisfied with my work:) What do YOU think??

BEFORE:AFTER:
"Marrakech" paint from Pure&Original, doors from Swedoor


Sink and tap from Versace, bought at "Flisgiganten" in Drammen

Bathroom furnitures from Adotto Casa, bought at "Fresh interior"

4 kommentarer:

 1. Badet ble utrolig lekkert! Hvor har du kjøpt vaskefatet?

  C;-)

  SvarSlett
 2. Så utrolig lekkert det ble! Fra marerittet det var skulle en ikke tro at det kunne bli så fiiiint!
  Jeg har nok ikke bleket alt i løpet av sommeren, nei... he he... det er bilde fra kjellerstua og den er hvit hele tiden :) Heimen er ENDA mer lilla nå som J har malt både bordet og det ene skapet i lilla -hurra!
  Elefanten din har nok vært litt i ulage en periode tror jeg... NÅ vil den bringe deg lykke, Stinemor! Krysser fingrene for det.
  Håper du har det bra!!!
  klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Det ble helt fantastisk, rett og slett utrolig lekkert. Dette hadde jeg virkelig sansen for. Likte fargene og vasken var fantastisk ;)
  Håper at du har det bra og at du blogger igjen er kjempekoselig ;)
  Ha en flott helg ;)

  SvarSlett
 4. WOW nice work! I love the washbasin (very glamorous) and the tap! What's the reference, the brand of the washbasin, please?? ;-)
  xx

  SvarSlett