Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

mandag 19. september 2011

In love with my new sink!!

Da har jeg endelig fått vasken jeg har ventet på så lenge. Jeg ble nesten i ekstase, har sjelden sett noe vakrere!! Jeg er sååååååååååå fornøyd med den og gleder meg til rørleggeren kommer imorgen! Men jeg måtte jo gi dere en liten titt før den tid:) Jeg var veldig spent da jeg kun hadde sett den på bilder. Den varierer også veldig i fargen ift lys så jeg var super spent. Men damen hos "Stiltje" i Sverige sa det var det vakreste hun hadde sett og at hun er meget kresen, så da tok jeg henne på ordet, og godt er det!! Den kan kjøpes hos dem men jeg har kjøpt den i Polen:) Den er håndladg og det er Ardea Arte som lager den. Man kan få den i mange foskjellige farger og de lager også fantastisk mosaikk, send meg en mail for mere info om det trengs;)

The sink I`ve been waiting for finally arrived today. I got so excited as it is the most beautiful sink I`ve ever seen! I couldn`t be more happy and I`m really looking forward to the plumber arrives tomorrow! I just had to give you a sneak peek as I think it is amazing!! They sell it at "stiltje" in Sweden but I bought it in Poland. I had only seen it in pictures so I was quite worried. The lady from Stiltje convinced me when she said it was the most beautiful thing she had ever seen, and that she is quite picky.. I`m not disappointed, I just love it! It`s handmade by Ardea Arte and they also make it in many different colors. It varies with the light and is gorgeous:) They also make beautiful mosaic, for more info, please email me;)
4 kommentarer:

 1. Rett og slett vidunderlig! Nå fikk jeg utrooolig lyst til å pusse opp badet. ;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Oi-oi-oi! Dette må være noe av det lekreste jeg har sett!! Mmmm...drøm. ... tips til hvor man kan finne snasne vasker og fliser i Polen?

  Vi får snart et lass med gulv og peiser, og det hadde absolutt ikke gjort noe å fylt den bilen til randen ;-)

  SvarSlett
 3. :) Enig, den er nydelig, nye "babyen" min, hahaha:)

  SvarSlett