Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

lørdag 10. september 2011

Waiting, but not in vain:)

Jeg hadde jo bestilt en nydelig vask til mitt "marokkanske" bad. Men når vasken kom ble den faktisk litt for gullfarget så da satte jeg den heller på det gamle badet hvor den passer perfekt:) Så da måtte jeg "dessverre" finne en ny... Jeg må si det er både spennende men også håpløst å lete etter vask som er noe utenom det vanlige. Jeg synes alt er for kjedelig og ikke minst dyrt! I tillegg bør den helst være enten kobber, gull eller lilla farget og da er ikke akkurat utvalget veldig stort:( Men, jeg gir meg jo ikke så lett.. Så nå venter jeg på vasken, som ser fantastisk ut på bildet (tok igjen sjansen å kjøpte den usett), og som står i tollen å venter på meg. Kommer snart tilbake med bilder, her er noen andre vakre vasker i mellomtiden;)

I had found the perfect sink for my moroccan bathroom. But when it finally arrived, it was way to gold colored for the bathroom. So, I put it in the old bathroom that I painted, and it fit in just perfectly:) "Unfortunately", I had to find another sink... It`s exciting but at the same time hopeless as all sinks are either to boring or to expensive. I also want one either copper, gold or purple colored, wich doesn`t really help..So I searched and searched and finally found the sink of my dreams:) Well, we`ll see because I have only seen pictures of it so I keep my fingers crossed... I`ll have to wait another few days before showing you pictures as it`s now in custom clearence. In the meanwhile you may enjoy these beautiful sinks;)


5 kommentarer:

 1. Masse flotte innlegg og bilder her hos deg
  til stor inspirasjon :) Ikke alltid like
  lett å finne noe som ikke alle andre har.
  Norge er dessverre ikke kommet så langt,
  så man må ut på leting - og som du sier
  så koster det som regel ganske så mye...
  Flott og stemningsfulle bilder fra stua
  di ღ kan tenke meg det er godt å tulle seg
  inn i pledd og kose seg her på kveldene :)
  En liten stund siden jeg la igjen en
  kommentar, men er innom å titter :) Ønsker
  deg en fortsatt fin lørdagskveld og helg :)
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Oi, så mange fine vasker!
  Hvor finner du alt det som er litt utenom det vanlige, med ok priser? Tips til gode nettsider? Gjerne til lamper, vasker ol..

  SvarSlett
 3. For gull? Jeg trodde du var som kråka, og at ingenting kunne skinne for mye. ;)

  Sikker på at du har funnet noe lekkert. Og må si jeg misunner deg tålmodigheten. Jeg vet akkurat hvilke fliser og hvilken tapet jeg er ute etter, men når de ikke dukker opp etter to nettsider dupper jeg av.
  (Nå er det jo ikke sikker de finnes andre steder enn i mitt hode da, så det spørs jo om jeg hadde hatt hell med mer tålmodighet også. :S)

  Klem fra en annen "kråke" ;)

  SvarSlett
 4. Kan nesten ikke vente med å se det ferdige resultatet av badet ditt. Skjønner at du sliter med å finne noe litt utenom det vanlige her i Norge...'been there, done it'.....De har ganske mye fine fliser hos Bergersen Flis på Ryen, spesielle servanter er ikke så lett....går ut fra at du har sjekket Fired Earth i Bygdøy Allé....Fant en utrolig fin servant på Steinsenteret på Skøyen for en stund siden, tror den var i kalkstein....rund...Ellers går det kanskje an å høre hos Milla Boutique i House of Oslo, de har jo en fantastisk stil og masse rart, gamle indiske dører, skap osv...mulig de kan skaffe noe? Lykke til! Klem

  SvarSlett
 5. Great bathroom design - love the one with tiny black tiles :)

  SvarSlett