Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

torsdag 8. september 2011

Paris maison & Object

Det begynner å bli høst, mørkt og kaldt ute og jeg trenger desperat litt deilig inspirasjon. Jeg var på interiørmessen på Lillestrøm i håp om å finne dette men ble dessverre ganske så skuffet. Jeg drømmer nå om Paris, maison & object, og inspirasjon som gir meg masse glede og krefter til å ta fatt på en lang høst. Jeg ser for meg at det er mange interessante utenlandske stands på den messen og har sååååååå lyst til spesielt å besøke den etniske delen!!

The fall is in the air and the days are getting shorter, darker and colder. As I`m in desperate need for some inspiration I went to the interior tradefair in Lillestrøm. Unfortunately I was quite dissapointed so now I`m dreaming about Paris and the "maison & object". I would really LOVE to go there as I think it has tons of exciting inspiration, especially in the ethnic part;)

1 kommentar:

  1. Mye fin inspirasjon i disse rommene. Skulle så gjerne blitt med til Paris.

    Drar du?

    SvarSlett