Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

søndag 4. september 2011

Help needed!!

Jeg kom over disse fantastiske veskene fra Antik Batik idag og var veeeeldig nære på å kjøpe en. Men jeg lider av bestemmelses angst, eller dvs, jeg klarer ikke å bestemme meg. Hvilken er finest?? Digger den store, den rosa er rå men den beige er mer "safe". Clutchen er også rå, men irriterende å bære i hånden. Hvem får jeg mest bruke for og hvilken ville DU valgt??... Og er dette i det heletatt en anvendelig bag til vinteren??

I came across these wonderful bags from Antik Batik today. I love them all and was very close to buy one, but I couldn`t make up my mind which one I liked the most. I LOVE the big, fuscia one, but the same one in beige is maybe a "wiser" choice. I also love the clutch even though I think it`s annoying having to carry it around. Which will I use the most and which do YOU prefer??.. And is this actually a bag that is cool to use during fall/winter??3 kommentarer:

 1. Den første i både rosa og beige! Lekkert!!

  SvarSlett
 2. Den første! No doubt!
  Blås i anvendelig, de var urkule! :)
  Dyre?
  Lyst til å komme innom en kveld til uka?
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Den øverste, helt klart. Lekker både som veske og som "pynt" i heimen. :)

  Badet ditt ble... unnskyld uttrykket... dritlekkert! Fader og, jeg skulle gjerne ha hatt deg her for å få råd til både det ene og det andre. Jeg tror oppriktig at du er innehaver av magiske evner. ;)
  Jeg synes ofte jeg har fått det til riktig bra hos meg selv, men så stikker jeg innom bloggen din og tenker "Søren meg så kjedelige valg jeg tar da!"
  Men jeg skal titte innom deg titt og ofte, så kanskje din teft smitter litt over på meg etterhvert. ;)

  Stor klem

  SvarSlett