Fatima

Fatima var profeten Muhammeds femte og yngste datter. Ifølge en tradisjon er Fatima den eneste av Muhammeds barn som fikk egne barn. Hun blir ansett for å ha vært gudfryktig og ydmyk og regnes som syndfri. Fatima er ett forbilde for mange muslimer, særlig kvinner. Hun omtales som "den strålende Fatima" og "legemliggjørelsen av alt det guddommelige i den kvinnelige natur, det edleste ideal som den menneskelige tanke har oppnådd".
For meg representerer Fatimas hånd kjærlighet, styrke og respekt..

StineVelkommen inn:)

Velkommen inn:)

onsdag 21. september 2011

My moroccan bathroom

Da er endelig badet (nesten) ferdig, og det er deilig for det har tatt sin tid. Jeg har prøvd å få til ett marokkansk inspirert interiør med innslag av moderne ting (digger den miksen). Så her er det stucco på veggene som ligner veldig på tadelakt, marokkanske lamper, håndlagd vask, mosaikk fliser og italiensk baderoms innredning. Ka dokke trur??

The bathroom is finally (almost) finished, and it`s about time! I´ve tried to create a moroccan inspired interior in combination with modern things (I love that mix). I`ve used stucco on the walls wich looks like tadelakt, moroccan lamps, handmade sink, mosaic tiles and italian bathroom furnitures. What do you think??


BEFORE:AFTER:

Bathroom seen from the bedroom through smoked glass doors

Lamps from Zenza

Furniture from Adotto Casa, mirror bought in Morocco


Sink from Ardea Arte, tap from Ikea


Gold/purple mosaic tiles5 kommentarer:

 1. Dette ser jo bare helt nydelig ut! Fineste jeg har sett på lenge! Du burde jo bare jobbe med interiør....

  SvarSlett
 2. Oi, magisk! Virkelig 1001 natt :)
  Klem Marie

  SvarSlett
 3. Lekkert! Herlig å se et bad som ikke er helt hvitt!!

  SvarSlett